Way to much..

Det där receptet på pannkakorna som jag lovade har jag faktiskt inte hunnit lägga upp... Jag jobbar så mycket så att jag inte har tid till något annat.. Inte ens träna.. Har inte varit på fotbollen på en vecka och missade matchen mot Näset idag. Kommer missa matchen på söndag också. Så himla tråkigt! Igår han jag faktiskt till gymmet efter att jag hade jobbat men det var sent och då fanns det inga pass, så det blev lite egenträning. Nu är jag på jobbet för andra gången idag och slutar inte förrän 6 imorgon bitti. Sammanlagt blir det 15 timmar idag! Jag är sjukt glad att jag har så mycket jobb men jag vill ju hinna med att träna också!

Min matlåda

Godkväll! Nu har jag varit på jobb i 4 timmar och många fler har jag kvar... Fördriver tiden med att blogg lite, på natten är det alltid mycket väntetid.
Så här får ni en bild på nattens matlåda. Det är nyttiga "pannkakor" som jag bakade innan idag. De är gjorda på bland annat råg och banan. Till dem har jag en fruktsallad på äpple nektarin och gojibär!
Hela receptet får ni imorgon!

Frukost

Fil med müsli, nektarin, Vindruvor och blötlagda gojibär.

Middag

Bulgur smaksatt med pressad citron... Quornfärs stekt i ramslöksolja... Grönsaker och färska tomater... Blanda! När jag var på skördemarknad så köpte jag tre smaksatta oljor. En med ramslök, en med vitlök och en med timjan. De är jättebra att laga mat med, går att använda till allt och smakat mycket gott i maten!

En god start på dagen...

Underbara frukost.
Fil med nötmüsli, nektarin och kiwi.
En god start på dagen som innehåller 12 timmars jobb...

Maaat

Sitter på jobb och väntar på nästa plan som kommer om en timme ungefär. Har gjort en matlåda av dagens rester. Ser inte så gott ut men det är det! Har gjort bulgur med vitlök, soltorkade tomater, färska tomater och stuvad spenat. Mmmm...

Malmöfestivalen

Efter jobbet idag så åkte jag och Iza till malmöfestivalen, iklädda träningskläder. Vi gick länge runt och funderade på vad vi skulle äta, nytt för i år är att alla måste ha minst ett vegetariskt alternativ i sitt matstånd. Detta är typ första gången jag som vegetarian har haft mycket mat att välja mellan. Mycket nöjd! Men trotts detta så valde vi standarden på malmöfestivalen, Langos! Till efterrätt åt vi jordgubbsspett doppad i choklad och nötter, mums. Efter all mat så var det tur att vi hade bokat ett pass på gymmet, BodyBalance blev det. 



Börringekloster

Idag har jag jobbat till kl 4 sen åkte mamma och jag till börringekloster. Där har dem öppnat ett café och en gårdsbutik, det var mycket fint! Vi åt en grönsakssoppa och en fralla sen handlade vi med och lite grönsaker hem. 
 Min fina mamma

Slottet

Butiken

Nattamat

Är uttråkad på jobbet så här får ni en bild på min mat som jag har med mig idag. En god fruktsallad med melon, blåbär, äpple, kiwi och banan. Mmm...

Halloumi- & bulgurwook

Äter god mat på balkongen innan det är dags att jobba igen.
I min wook har jag bulgur, Halloumi och Findus grönsaker. + salt och peppar. Gott och enkelt!

Åhhh..!

Jag hinner inte blogga, har jobbat så mycket nu den senaste tiden, ibland både på dagen och sen natten igen. Men jag har också hunnit med att göra mycket kul som jag skulle vilja dela med mig av. Men nu måste jag sova för imorgon bitti kl 5 avgår tåget... Jag ska till Spanien!!!! Har längtat som tusan och imorgon är det äntligen dags. Jag ska åka på träningsläger med mitt fotbollslag. Vi kommer ha två träningar och en match mot det lokala laget sen kommer vi bara njuta sola och festa resten av tiden. Underbart! På måndag är jag hemma igen och då ska jag försöka hinna blogga om det som har hänt i helgen då jag bland annat lyckandes grilla vegetariskt. It's a sensation.. Vi ses!

Ledig fredag

Kom hem kl 6 imorse efter en natt på jobbet. Fick sova en stund sen åkte jag och Daniella till stan kl 12. Blev en snabb runda bara, jag köpte en bikini och sen tog vi vars en smoothie på Red Fellas. Efter shoppingen åkte jag till min syster för att gå ut med hennes hund. Det blev en härlig runda i det sköna vädret, tog en paus i gräset och njöt av solen. Nu är jag på väg tillbaka till Malmö för en runda på gymmet sen ska jag hem och vila upp mig, imorgon är det jobb igen! Ha en bra fredag!

SuperSmoothie

Vaknade vid tolv vilket var helt okej efter att ha jobbat natt. Åkte till stan direkt med min arbetskollega för lite shopping och frukost på Subway. Efteråt så blev det gymmet med Iza, vi tog två pass: bodybalance och afropowerdance. Nu vilar jag lite innan det är dags för ännu en natt på jobbet. Med mig tar jag min supersmoothie! I den har jag ett rått ägg, vinbär från mammas trädgård, avokado, banan, melon, äpple och jordgubbar.

RSS 2.0