It´s back!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator. De senaste inläggen har blivit lite konstiga eftersom jag har gjort dem från mobilen, en del bilder har kommit upp flera gånger och vissa inte alls. Men nu är allt som vanligt igen och jag har flera uppdateringar på gång, så håll utkik!

Midsommar

Gårdagen började med 5 timmars jobb på Sturup innan det var dags att åka ut på landet hos Frida för att fira midsommar! Massa god mat bjöds det på bl.a. Västerbottenostpaj, spenat- och fetaostpiroger och så den traditionella midsommarmaten. Till efterrätt åt vi jättegoda tårtor och jordgubbar. All mat var jättefin men fick bara en bild tyvärr.

 

 

Jordgubbsmazarintårta

 

 

Mätta och belåtna var det skönt att ta en promenad. Lille Melvin skulle visa att han kunde cykla utan stödhjul.

Kylskåpspoesi

Nonstop

Inte mycket vila idag inte... Dagen började med sommarsporren kl 9, värdet var perfekt idag och vi hade inte ett enda moln på himlen. Fick gå lite tidigare för att hinna till jobbet på Sturup som började kl 17. Där väntade två plan som vi fick stressa med eftersom vi bara var 3 pers, skulle egentligen varit 5 stycken.
När jag väl kom hem så skulle jag iväg igen, denna gången till Lund för att gå ut med söta Shakira. Men hon var inte så pigg på att gå idag (ser lite butter ut på bilden) så det blev bara en liten runda. Sen hem igen och då åkte träningskläderna på för att bege sig mot fotbollsplanen. Där väntade en trevlig match mot oldboys istället för träning. De gamla gubbarna kan visst fortfarande...! Efter matchen blev det grillning. Kvällen avslutades sedan framför tv;n då det var kvartsfinal i EM mellan Portugal och Tjeckien. Portugal vann med 1-0 så nu säger jag godnatt och somnar med ett leende på läpparna! :)

Träning

Hann precis hem från sommarsporren innan det var dags att åka till gymmet i Malmö. Jag och Iza hade bokat tre grupp-pass på rad, först var det bodybalance sen cxworx och sist men inte minst afropowerdance. Det blev en lyckad träning, vi blev helt slut men hade också väldigt kul. Höjdpunkten var det sista passet då vi fick dansa loss ordentligt! Det är en sjukt rolig dansstil och jag rekommenderar att man går tillsammans med en kompis för man kommer skratta varje minut.

Frukost på sängen

Uppladdning inför en hel dag med fotboll. Ska vara fotbollstränare på sommarsporren denna veckan tillsammans med Klara. Sjukt härligt jobb, solen skiner och glassarna är gratis! ;)
Frukost: naturell yoghurt med jordgubbar och paulúns müsli (kokos, hasselnöt och jordgubbssmak).

 

Havre- & bananpannkakor

Härligt fluffiga pannkakor som görs på havre istället för vetemjöl. Smaksätts med banan och kanel. Mums!
Använd en matberedare och mixa 4dl havregryn till ett fint mjöl. Blanda ner 1 tsk kanel, 1/2 tsk salt och 2 tsk bakpulver. Mosa 3 bananer i en separat skål. Blanda med 3 ägg, 3 msk olja, 2 msk flytande honung. Vänd ner i mjölblandningen och blanda snabbt ihop i matberedaren. Låt stå 10 minuter innan du steker dem.

 

Yumyum

Supergod frukost!
Fil med rabarberkräm och müsli. + Knäckemacka med gurka.
Rabarberkräm: skölj, skala och dela rabarberna. Lägg i en kastrull och täck med vatten, låt koka upp. Blanda potatismjöl slätt med vatten (ca 2 msk var). Häll det i kastrullen med rabarber och koka upp igen tills den blir krämig.

 

 

Champagnefrukost

Champagnefrukost med världens bästa örnar! En helt obeskrivligt bra dag som vi aldrig kommer glömma.

 

RSS 2.0