Rågpannkakor
Här kommer äntligen receptet på rågpannkakorna med banan och kanel! Bättre sent än aldrig.
Det liknar de havrepannkakorna som jag gjorde för ett tag sedan men nu har jag använt rågflingor istället och tagit mindre honung. Blir minst lika gott!
Använd en matberedare och mixa 4dl rågflingor till ett fint mjöl. Blanda ner 1 tsk kanel, 1/2 tsk salt och 2 tsk bakpulver. Mosa 3 bananer i en separat skål. Blanda med 3 ägg, 3 msk olja och ev. 1msk honung. Vänd ner i mjölblandningen och blanda snabbt ihop i matberedaren. Låt stå 10 minuter innan du steker dem.
Servera med frukt


Det liknar de havrepannkakorna som jag gjorde för ett tag sedan men nu har jag använt rågflingor istället och tagit mindre honung. Blir minst lika gott!
Använd en matberedare och mixa 4dl rågflingor till ett fint mjöl. Blanda ner 1 tsk kanel, 1/2 tsk salt och 2 tsk bakpulver. Mosa 3 bananer i en separat skål. Blanda med 3 ägg, 3 msk olja och ev. 1msk honung. Vänd ner i mjölblandningen och blanda snabbt ihop i matberedaren. Låt stå 10 minuter innan du steker dem.
Servera med frukt



Kommentarer
Trackback